Київський професійний коледж артдизайну

Приймальна комісія

+38 (099) 146-27-44
+38 (093) 396-97-64

Приймальна комісія

(099) 146-27-44     (093) 396-97-64

Концерт до Нового року

Новий рік –  свято, на яке чекають і дорослі, і діти. Хоча сьогодні через війну святкового настрою практично немає, надія на світле майбутнє та здійснення бажань все ж жевріє в душі кожного українця. Тож наш заклад не став виключенням, керівники гуртків художньої самодіяльності та здобувачі освіти, не дивлячись на відсутність світла, зв’язку і інших негараздів, з якими стикається кожна українська родина останнім часом, підготували новорічний концерт, на який було запрошено крім працівників закладу та здобувачів освіти і воїнів, які захищають зараз нашу Батьківщину від рашистів.

В теплій та дружній атмосфері була можливість на годину забути про війну та поринути у світ мистецтва, співати разом з гуртом «Діамантові роси», хлопцями-гітаристами, підтанцьовувати з ансамблем «Золоті черевички», сміятись разом над учасниками оновленої п’єси «Вечора на хуторі поблизу Диканьки», а вкінці свята по традиції Санта Клаус та Снігуронька вручили новорічні подарунки нашим захисникам.

Щиро вдячні Аліні Святелик, Олені Аль Маріді, Євгенії Руденко та всім, хто долучився до підготовки концерту та придбання новорічних подарунків.

Хочеться побажати всім здоров’я, щастя, добробуту і швидшої перемоги!

З Новим Роком! Всім добра,
Світла, посмішок, тепла,
Миру, радості, достатку
І у справах всіх – порядку!

Хай печалі із журбою
Рік старий візьме з собою.
А в Новому – тільки щастя
І чудовий світлий настрій!

Хай вам Кролик принесе
Найомріяніше все!
Щастя, миру і здоров’я,
Щоб жили в злагоді й любові!
Більше посмішок в житті,
Й будьте завжди молоді!