Київський професійний коледж артдизайну

Приймальна комісія

+38 (099) 146-27-44
+38 (093) 396-97-64

Приймальна комісія

(099) 146-27-44     (093) 396-97-64

Творча зустріч з видатними спортсменами України

В рамках проведення місячника фізичної культури та спорту 15 вересня 2021 році у нашому закладі освіти відбулась дуже цікава подія – творча зустріч з видатними спортсменами України: Лебедінцевим Віталієм Олександровичем та Швець Артемом Олеговичем.

Здобувачам освіти та педагогічним працівникам було дуже цікаво дізнатись про особливості професійної кар’єри та діяльності наших гостей.

Так, Лебедінцев Віталій Олександрович – заслужений  тренер України,  майстер спорту СРСР з баскетболу, працював у командах «Біла – Мода»      (м. Одеса), «Шахтар» (м. Донецьк), БК «Азовмаш» (м. Маріуполь); СК «Інфіз», БК «Київ». Цікаво було дізнатись і про закордонну діяльність Віталія Олександровича, адже він працював в різних країнах світу: це і Болгарія, і Єгипет, і Йорданія; він за руку вітався з багатьма президентами різних країн, був на дипломатичному прийомі разом з принцесою Діаною, відвідав близько 100 країн світу! Єдиний тренер в Україні, який тренував три різні збірні команди світу, введений у сучасну енциклопедію видатних діячів України!

Швець Артем Олегович – майстер спорту України по баскетболу, гравець команд БК «Київ», БК «Одеса», СК «Інфіз», МБК «Миколаїв». Чемпіон України та Грузії, гравець молодіжної та національної збірної команди України. Зараз тренує школярів.

Гості розповідали про особливості спортивного життя, проблеми та курйози у спорті, відповідали на запитання. В кінці зустрічі всі бажаючі могли зробити фото з видатними людьми України.

Пишаємось, що мали можливість зустрітись!