Київський професійний коледж артдизайну

Приймальна комісія

+38 (099) 146-27-44
+38 (093) 396-97-64

Приймальна комісія

(099) 146-27-44     (093) 396-97-64

1 вересня – День знань – особливе свято!

1 вересня – День знань – особливе свято! Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись відгукується на заклик першого дзвінка!

У нашому закладі освіти для здобувачів освіти нового набору в актовій залі відбувся урочистий захід, присвячений початку навчального року. Приємно було бачити на сцені вокальний ансамбль «Алмазки», танцювальний ансамбль «Золоті черевички». Зі словами привітання до всіх присутніх звернулась директор нашого центру Авраменко Ольга Олексіївна. Побажання для здобувачів освіти нового набору звучали і від майбутніх випускників нашого закладу, які, крім вітальних слів, подарували першокурсникам символ центру – «золоту» каблучку. І, звичайно, пролунав перший дзвоник! В цьому році перший дзвоник лунав в руках майбутнього ювеліра-модельєра Хмари Тимофія та майбутнього агента з організації туризму, адміністратора Лопоносової Юлії.

Також для всіх здобувачів освіти сьогодні були проведені виховні години, присвячені 30-й річниці незалежності України «Незалежність. Від 1991 – назавжди». Під час проведення виховних годин вшановували пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

У цей день від щирого серця хочеться побажати всім здобувачам освіти та педагогічним працівникам успіхів в освітньому процесі та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження! Нехай кожен день буде яскравим, незабутнім, плідним і наповниться тільки позитивними результатами, новим досвідом і відмінним настроєм.

Щиро вдячні всім, хто долучився сьогодні до проведених заходів!